КОНТАКТ

Телефон

Email

Адреса

тел. +389 (0)2 3251-291
факс +389 (0)2 3251-290

Работно време со клиенти
Секој работен ден од 09.00 до 16.00 часот
info@mkb.mk
Македонско кредитно биро АД Скопје
бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 1, 5-ти кат,
1000 Скопје, Република Македонија

 

Внесете го кодот од сликата