fbpx

Македонско кредитно биро

Вистински информации - Сигурни планови!

Дома Офицер за заштита на личните податоци

Офицер за заштита на личните податоци

За сите информации и прашања поврзани со заштитата на Вашите лични податоци, контактирајте го нашиот Офицер за заштита на личните податоци:

Димитар Ѓеорѓиевски
Електронска пошта: dimitar.gjeorgjievski@gmail.com;
Тел: 070 253 788