BMK-ja mori pjesë në Ditën Botërore të Kursimeve

1

BMK-ja sot mori pjesë në kremtimin e mbajtur në Holiday Inn me rastin e Ditës Botërore të Kursimeve, e cila u organizua nga Asociacioni i Bankave të Maqedonisë, në bashkëpunim me Fondin për Sigurimin e Depozitave ku u ndanë dëftesa mirënjohjeje për nëpunësit më të mirë të bankave dhe institucioneve financiare për vitin 2019.

ddd
mkb 34
mkb 33