Dita botërore e kursimeve

aaa

Edhe këtë vit, më 31 tetor të vitit 2020, Asociacioni i Bankave të Maqedonisë e organizoi ngjarjen tradicionale me rastin e “Ditës botërore të kursimeve”.
Në kushte të pandemisë, shpallja e mirënjohjeve u mbajt përmes një ngjarjeje virtuale, ku u shpallën punonjësit më të mirë të bankave dhe institucioneve financiare për vitin 2020.

Byroja maqedonase e kreditimit ishte pjesë e ngjarjes virtuale me punonjësin e saj, i cili e meritoi këtë mirënjohje.

viber image 2020 11 04 14 16 27
viber image 2020 11 04 14 16 33