fbpx

Byroja maqedonase e kreditimit

LLOGARI TË PASTRA - PLANE TË SIGURTA

Home Drejtuesit

Bordi i drejtorëve

blagica

Mr. Blagica Zdravkovska

Kryetari i Bordit të drejtorëve

toni

Mr. Toni Trajanov

Anëtar ekzekutiv i Bordit të drejtorëve
Drejtori kryesor ekzekutiv i BMK-së

zoranco

Dr. Zoranço Aleksov

Anëtar jo-ekzekutiv dhe i pavarur i Bordit të drejtorëve