fbpx

Byroja maqedonase e kreditimit

LLOGARI TË PASTRA - PLANE TË SIGURTA

Home Monitorim

Monitorim

34

Mjet i avancuar për monitorimin e rregullt të ndryshimeve në statusin dhe gjendjen e detyrimeve të klientit

Monitorimi është mjeti më i përparuar që mundëson informim të rregullt mbi ndryshimet në statusin e klientëve, si persona juridikë ose fizikë, që dëshironi t’i monitoroni.
Ai funksionon në mënyrë të tillë që çdo ditë në adresën e-mail të korporatës merrni njoftime për ndryshime në statusin e subjekteve. Ky shërbim mundëson mbikëqyrjen e sjelljes së klientit në kohë reale dhe vendosje të procedurave për paralajmërim të hershëm.
Përdoruesit e shërbimit të monitorimit kanë mundësinë për ndjekje automatike në bazë ditore, për një numër të pakufizuar të subjekteve.

PËRFITIME:
– Për të marrë shenjat e para të ndryshimeve në funksionimin e subjektit
– Që të parashikohen problemet në funksionimin e subjektit përpara se ato të ndodhin
– Që të ndërmerren veprime konkrete dhe në kohë.