fbpx

Byroja maqedonase e kreditimit

LLOGARI TË PASTRA - PLANE TË SIGURTA

Home PERSONA FIZIKË
16


Raport vetjak

Mos lejoni që të refuzoheni për shërbimin financiar për të cilin po aplikoni. Nxirrni raportin tuaj në BMK dhe merrni gjërat në duart tuaja.

4


Raport për bllokim

Mbrohuni nga situata të padëshiruara dhe reagoni në kohë! Zbuloni nëse llogaria juaj është bllokuar dhe nxirrni Raport për bllokim të llogarisë së transaksionit.

14


SANJS

Jini gjithmonë në rrjedhë me ndryshimit që ndodhin në Dosjen tuaj personale. Regjistrohuni për shërbimin SANJS dhe na lejoni që të kujdesemi për Ju!

2


Korrigjimi i të dhënave

Procedura nëpërmjet së cilës kontestohet saktësia ose tërësia e të dhënave të përfshira në Raportin tuaj vetjak.