BMK-ja mori pjesë në Ditën Botërore të Kursimeve

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]BMK-ja sot mori pjesë në kremtimin e mbajtur në Holiday Inn me rastin e Ditës Botërore të Kursimeve, e cila u organizua nga Asociacioni i Bankave të Maqedonisë, në bashkëpunim me Fondin për Sigurimin e Depozitave ku u ndanë dëftesa mirënjohjeje për nëpunësit më të mirë të bankave dhe institucioneve financiare për vitin 2019.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”12398″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”12373″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”12376″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги