fbpx

Македонско кредитно биро

Вистински информации - Сигурни планови!

Дома ФИЗИЧКИ ЛИЦА
12

Сопствен извештај

Не дозволувајте да бидете одбиени за финансиска услуга за која аплицирате. Извадете Сопствен извештај во МКБ и преземете ги работите во свои раце.

4

Извештај за блокада

Заштитете се од непосакувани ситуации и реагирајте на време! Откријте дали Вашата сметка е блокирана и извадете Извештај за блокада на трансакциска сметка.

2 1

АСИС

Секогаш бидете во тек со сите промени кои се случуваат во Вашето лично досие! Регистрирајте се за услугата АСИС и дозволете ни да се погрижиме за Вас!

3

Корекција на податоци

Постапка преку која се оспорува точноста или целосноста на податоците содржани во Вашиот Сопствен извештај.