10 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ НА МКБ – 28.11.2018

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]На 29.11.2018 година во хотел Мериот во Скопје МКБ го одбележа својот десетгодишен јубилеј со организирање свечен настан за своите членки, деловни партнери и соработници. На настанот беа присутни претставници од банките, телекомуникациските оператори, финансиските друштва, државните институции и други соработници. На истиот се доделија и благодарници на Клириншката куќа КИБС АД Скопје која е основач и сопственик на МКБ, на МАКЕДОНСКАТА БАНКАРСКА АСОЦИЈАЦИЈА и на првиот Главен извршен директор на МКБ, г-ѓа Славица Богоева.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11802″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11805″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11808″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11811″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11814″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11817″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11820″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11823″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11826″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11829″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11832″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11835″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11838″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11841″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”11844″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги