СЕМИНАР НА ИЗВРШИТЕЛИ ВО СТРУГА – 19.05.2019

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]По покана од страна на Комората на извршители, МКБ на 19.05.2019 година учествуваше на Семинарот на извршители, кој се одржи во период 17-19.05.2019 година во Хотел Дрим, Струга. Целта на учеството на семинарот беше да се презентираат продуктите на МКБ на извршителите, како би ги применувале во секојдневното работење.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”11739″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”11736″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги