Гостувањето на директорот на МКБ, м-р Тони Трајанов во емисијата Трилинг

Споделете го постот

Веќе 15 години Македонското кредитно биро претставува една од клучно потребните алатки во кредитната индустрија, со преку 6 милиони релевантни информации во делот на обврските за над 1,7 милиони граѓани и за преку 90,000 компании од нашата земја, како и подотоци за над 200 милиони компании ширум светот. ”

Гостувањето на директорот на МКБ, м-р Тони Трајанов во емисијата Трилинг погледнете го на следниот линк.

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги