МКБ учествуваше на Светскиот ден на штедење

1

МКБ денес учествуваше на прославата која се одржа во Холидеј Ин по повод Светскиот ден на штедење, која ја организираше Македонската банкарска асоцијација во соработка со Фондот за осигурување на депозити на која се доделија признанија на најдобрите службеници од банките и финансиските институции за 2019 година.

ddd
mkb 34
mkb 33