МКБ во соработка со Силк Роуд Банка.

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]Би сакале да Ве известиме дека Македонското Кредитно Биро АД Скопје официјално започна соработка со Силк Роуд Банка АД Скопје. Преку оваа соработка Сопствениот извештај за физички и Сопствениот извештај за правни лица на МКБ ќе бидат достапни за нашите клиенти во сите експозитури на Силк Роуд Банка ширум земјата. Ова значи дека граѓаните и компаниите низ целата држава ќе можат да побараат Сопствен извештај во најблиската експозитура/филијала на банката.

Целта на МКБ е сите услуги и извештаи да бидат подостапни за клиентите и да може полесно да се увиди бенефитот од истите, токму затоа имаме за цел да ја прошириме нашата соработка со банките низ земјата.

Повелете мапа и адреси на експозитурите/филијалите на Силк Роуд Банка на следниот линк: https://silkroadbank.com.mk/Branch?Type=0[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги