МКБ ЈА ОДРЖА СВОЈАТА ПРВА ФЕЈСБУК ЛАЈФ СЕСИЈА

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]Во духот на глобалната кампања “ Глобалната недела на пари “, МКБ на 25.03.2021 година со почеток во 12.00 часот одржа Фејсбук лајф сесија на темата “Грижи се за себе, грижи се за своите пари”.
На сесијата се дискутираше за важноста на финансиската едукација на младите уште од најрана возраст за донесување на правилни финансиски одлуки. Исто така, се коментираше за улогата на МКБ во финансиската едукација со презентирање на продуктите на бирото се со цел зголемување на нивото на финансиска свесност.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги