МКБ зеде учество на ЕОЅ настан „Европски навики за плаќање

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]На 19.02.2020 година во х. Александар Палас во организација на ЕОЅ Матрих се одржа настан на кој беше презентирано истражувањето насловено како „Европски навики за плаќање“.
На настанот, заедно со претставници од ЕОЅ Матрих, Адвокатската комора и Комората на извршители, учество зеде и Македонско кредитно биро АД Скопје со свој говорник на тема „Навиките за плаќање во Македонија“. Целта на средбата беше учесниците да ги истакнат своите видувања кои би помогнале да се подобрат навиките за плаќање и процесот на наплата.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”13464″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”13461″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги