Светскиот ден на штедењето

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]И оваа година на 31.10.2020 година во организација на Македонската банкарска асоцијација се одржа традиционалниот настан по повод „Светскиот ден на штедењето“.

Во услови на пандемија прогласувањето на признанијата се одржа преку виртуелен настан на кој беа прогласени најдобрите службеници од банките и финансиските институции за 2020 година.

Македонско кредитно биро беше дел од виртуелниот настан со свој вработен кој заслужено го доби ова признание.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”17822″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”17825″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги