НОВО во МКБ! МКБ започна соработка со Централна кооперативна банка АД Скопје за шалтерска продажба на сопствени извештаи!

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]Одсега Сопствен извештај за физичко лице и Сопствен извештај за правно лице достапни во експозитурите/филијалите на ЦКБ АД Скопје ширум земјата!
Со цел прилагодување на потребите на клиентите и подобрување на пристапот кон услугите, МКБ склучи Договор со ЦКБ АД Скопје за продажба на сопствени извештаи за физички и правни лица во сите експозитури/филијали ширум земјата.

Повелете мапа и адреси на експозитурите/филијалите на следниот линк

Ве известуваме дека ја прошируваме соработката со банките низ целата земја за шалтерска продажба на сопствените извештаи, со што се овозможува на граѓаните и компаниите низ целата држава да побараат сопствен извештај во најблиската експозитура/филијала. Благовремено ќе ја известуваме јавноста за започнувањето на соработката со секоја банка поединечно.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги