Пуштена во употреба нова редизајнирана веб страница на МКБ

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]МКБ на ден 01.10.2019 година ја пушти во употреба својата нова редизајнирана веб страница. Адресата на веб страницата е непроменета www.mkb.mk и делот наменет за онлајн корисниците на услугите на МКБ останува непроменет https://moj.mkb.mk
Веб страницата е комплетно редизајнирана, има нова структура на содржините, пократки и појасни информации за извештаите со примероци од истите и користењето на истата е значајно олеснето. Целта на новиот дизајн е на прегледен и едноставен начин да се презентираат информациите од работењето на Кредитното биро.
За сите кои веќе имаат отворено свој личен профил и понатаму е достапен МОЈ.МКБ порталот,
како интегриран дел од страната на МКБ. Додека новите корисници – физички и правни лица, за онлајн користењето на нашите услуги задолжително претходно треба да се регистрираат како нови корисници. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/5″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги