МКБ ДОДЕЛИ СОПСТВЕНИ ИЗВЕШТАИ НА ТРОЈЦА ДОБИТНИЦИ, КАКО ДЕЛ ОД ПРОГРАМАТА НА GLOBAL SHAPERS SKOPJE HUB

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]Во рамките на кампањата “Глобалната недела на пари”, Македонското кредитно биро даде поддршка на организацијата Global Shapers Skopje Hub и додели три сопствени извештаи на тројца студенти добитници кои што ќе учествуваа на Обуките за финансиска писменост во организација на Global Shapers Skopje Hub. Настанот се одржа на 24.03.2021 година.

Македонското кредитно биро секогаш е тука да помогне и да придонесе во финансиката писменост на младите.

Дознајте повеќе за Глобалната недела на пари на следниот линк https://globalmoneyweek.org/[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги