МКБ ЗАЗЕМА УЧЕСТВО НА ГЛОБАЛНАТА КАМПАЊА “ ГЛОБАЛНАТА НЕДЕЛА НА ПАРИ “

Споделете го постот

[vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]МКБ како општествено-одговорна компанија зазема учество на глобалната кампања за подигнување на финансиската свесност на младата популација “Глобална недела на пари- GMW“ во периодот од 22.03-28.03.2021 година организирана од страна на ИНФЕ-ОЕЦД. Темата оваа година беше со наслов “Грижи се за себе, грижи се за своите пари“. Целта е да се едуцираат младите луѓе да донесуваат добри финансиски одлуки кои ќе им обезбедат финансиска стабилност и ликвидност. Повелете, следете ги настаните што МКБ ги организираше за време на кампањата на нашите социјални мрежи ФБ, Линкедин и Инстаграм.

Дознајте повеќе за Глобалната недела на пари на следниот линк[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Мој.МКБ- нов портал

Сите услуги на едно место.

More To Explore

МКБ Новости

Со сигурен чекор кон нови бизнис зделки

Дали е ова вистинскиот момент за започнување на нова бизнис зделка? Постои ли начин на кој може да се дознаат потребните информации за идниот бизнис -партнер, но и моменталната финансиска состојба на сопствената фирма? Или можеби не сте сигурни дали сте ги подмириле сите обврски, задолжувања, кредити, заборавени сметки…

Заинтересирани сте за нашите услуги